De Wetenschap achter Borstvoeding

Al meer dan 50 jaar ondersteunt Medela vooraanstaand, wetenschappelijk onderbouwd onderzoek op het gebied van borstvoeding, lactatie en moedermelk. We bundelen onze krachten met toonaangevende internationale onderzoekers en medisch deskundigen. Dit garandeert een wetenschappelijke basis voor productinnovatie en de klinische praktijk.

Aanmelden livestream Borstvoedingsconferentie Florence
Gevestigde uitgangspunten in twijfel

Deze verkennende onderzoeken leidden al tot revolutionaire nieuwe inzichten, onder andere ten aanzien van de anatomie van de lacterende borst, de samenstelling van moedermelk, het zuiggedrag van baby’s en de voordelen van dubbelzijdig afkolven.  Deze nieuwe inzichten en resultaten helpen professionals en moeders tijdens hun borstvoedingsperiode.

Geaccrediteerde scholing

Wij bieden geaccrediteerde scholing aan voor verloskundigen, kraamverzorgenden en andere professionals over de wetenschap achter borstvoeding op basis van die nieuwste inzichten. Omdat de gevestigde uitgangspunten nu eenmaal niet altijd blijken te kloppen.
Kijk op medela.nl/scholing voor meer informatie of download hier de scholingsflyer. Een scholing kunt u ook direct aanvragen via lactatiekundige@medela.nl. De scholing is op maat (locatie en tijd) in te plannen. Het is geen scholing met voorinschrijving, maar wordt op aanvraag afgesproken en ingepland.

Onderzoek zit in het DNA van Medela

Door middel van al dit onderzoek draagt Medela intensief bij aan het bevorderen van de gezondheid van baby’s door middel van de heilzame voordelen van moedermelk en biedt bovendien steun aan moeders tijdens de borstvoedingsperiode. Dit zit in ons DNA.

Lees meer over onze onderzoeken én resultaten op onze website of download onze infographic “Research zit in ons DNA”

Menu