Steun jij Strong Babies al met je praktijk? Jij kunt binnen jouw praktijk het verschil maken in de geboortezorg van Nederland.

Koop via Strong Babies het donatiepakket en vraag aandacht voor onderzoek in de geboorte zorg. Binnen 3 minuten geregeld en binnen 5 dagen in huis!

Strong Babies is het enige landelijke goede doel dat zich inzet voor wetenschappelijk onderzoek voor, tijdens én na de geboorte. Strong Babies wordt gesteund door alle beroepsgroepen in de geboortezorg (NVOG, NVK, KNOV, CPZ, Bo Geboortezorg etc.). De ambitie is vroeggeboorte met 30% terug te brengen en duizenden babies per jaar een gezonde start te geven.

Strong Babies is een ANBI stichting met CBF keurmer

  • 10% van de geboortes loopt niet zoals gepland.
  • 000 baby’s hebben jaarlijks een slechte start.
  • 45 baby’s per dag worden te vroeg geboren.
  • 750 baby’s overlijden als gevolg van hun vroeggeboorte.
  • 3.500 babies ondervinden blijvende gevolgen gedurende hun leven.

Help mee om geld in te zamelen en bestel hier uw donatiepakket voor € 25,-

 

Het is belangrijk aandacht te vragen aan elke zwangere of pasbevallen ouderpaar voor het belang van onderzoek. Jij kunt er voor zorgen dat onze Nederlands geboortezorg nog verder wordt verbeterd en meer baby’s een gezond start krijgen Vraag vandaag nog heel eenvoudig het donatiepakket Strong Babies voor je praktijk via https://www.strongbabies.nl/shop

Met dit pakket dat onder andere een collectebus bevat kun je binnen je eigen praktijk geld ophalen dat ten goede komt aan onderzoek in de geboortezorg.

Zonder de hulp van jouw praktijk kunnen wij niet verder met onderzoek.

Volg Strong babies via facebook, instagram of linkedin

Bekijk hier het ervaringsverhaal van Jasper en Marieke die hun beide baby’s verloren als gevolg van vroeggeboorte. Samen maken we het verschil in de Nederlands Geboortezorg!

Menu